På tal om foundation…

Jag har väntat otåligt ända sedan jag la beställningen hos Lucy Minerals, men nu är den äntligen här! Jag har skrivit en del inlägg tidigare i ämnet, men det tål att upprepas ännu en gång vilken kanonprodukt det här är. För det är det! Lucy Minerals är helt naturlig, täcker perfekt, är vatten- och fuktresistent, och ger en närmast retuscherad hy. Kan det bli bättre?

Annonser

Comments

  1. Kan du jämföra den med något/några andra mineralsminksmärken? Ex. passar bättre till torr hy, bättre täckning eller bra utbud av ljusa färger? Jag är nämligen på jakt efter en ny mineralfoundation och det här låter intressant. Annars blir det nog Lily Lolo eller EDM igen.

    • Det ligger nog närmast att jämföra med Bare Minerals då båda är krämiga i konsistensen, men utan BM:s metalliska lyster. Jag tycker absolut att den passar till torrare hy, i och med att den är såpass krämig smälter den in i huden och ser inte pudrig ut. Nyansmässigt finns inte lika mycket att välja på som hos EM, men jag hade tur och Fair, som jag har, är en bra matchning. Det finns även en helt vit foundation så att man kan spä ut om färgen skulle vara mörk.

  2. är den bra om man lätt blir oljig i mitten av dagen? :3

    • Ja, det tycker jag. Jag har kombinationshy som blir blank fram mot eftermiddagen, och den sitter på plats ändå. Lite blotting paper bara, så är det fixat.

%d bloggare gillar detta: