Jag är förälskad

I min nya puderfoundation Pressed Base från gloMinerals!

puderperfektion

Det här är verkligen den ultimata produkten för mig. Pudret är lätt att applicera med kabukiborste eller den medföljande puffen, det täcker perfekt utan att se dammigt och spacklat ut och det sitter hela dagen (med lite hjälp av Mineral Veil i t-zonen). Jag jublar!

Pressed Base kostar 435 kr hos Accessora, jag haffade mitt exemplar på eBay för runt 200 spänn.

Annonser

Comments

 1. Visst är den fantastisk!

 2. I hear you!

 3. Men gud, den här måste jag prova när min Skinfinish från MAC är slut (fan, det lär ju ta ett tag…)!

 4. Får jag fråga vilken säljare du köpte av på ebay? Jag köpte oxå på ebay tidigare i somras o jag måste säga att den inte riktigt mäter sig med den jag köpt i butik. Misstänker nästan att den är fejk. Vissa detaljer på dosan skiljer, väldigt subtilt men ändå, framförallt tycker jag formulan är annorlunda men jag valde iofs en annan nyans, kanske beror på det.

  • Jag köpte min av king_rat_75.

   • As did I :S

    • Vad tråkigt om den skulle vara fejk! 😦

     • Egentligen är väl inte GloMinerals ett tillräckligt stort märke för att det ska finnas fejkprodukter av det. Men den dosa jag fick från King Rat skiljde sig så markant från den första att jag inte vet vad jag ska tro. Den dammar o täcker inte alls lika bra, men det kan ju vara en dålig batch bara. Vilken nyans har du? Med tanke på att du är så nöjd borde det ju inte vara något fel egentligen.

     • Jag har Natural Fair, den allra ljusaste nyansen.

 5. Kul att du gillar den och att nyansen va bra, hade du provat ut nyans innan du beställde eller gick du på känslan?

  • Jag tog samma nyans som jag har i den flytande varianten, Natural Fair, och chansade på att den skulle passa. Och det gjorde den!

%d bloggare gillar detta: