Fröken rosa recenserar: Natuvive Aquamineral Cleansing Gel

rec_natuvive

Natuvive är en relativt ny serie hudvårdsprodukter som säljs på Apoteket. Produkterna avsedda för normal/kombinationshy heter Aquamineral
och luktar ganska starkt ”marint” om ni förstår vad jag menar. Jag har använt både rengöringsgelén och ansiktskrämen ett par månader nu och tycker mig ha fått tillräckligt på fötterna för att skriva en recension.

Min hy är rätt så kinkig med produkter- om jag har för starka grejer i ansiktet blir jag torr och får tilltäppta porer. Om tvätten är för mild blir jag blank och får tilltäppta porer. Det är inte lätt att hitta balansen! Aquamineral Cleansing Gel gör ett okej jobb, jag blir inte torr och jag får heller inte några direkta utbrott. Den innehåller lacticsyra som ska ge en lätt peelande effekt, men det har jag inte märkt något av. Gelén gör sitt jobb men inte så mycket mer, och det räcker inte för mig.

Pris: 119 kr.
Betyg:

Annonser

Comments

  1. Var lite sugen på att testa Aquamineral-serien i början, men tycker det är riktigt synd att produkterna är parfymerade. Fast nu har jag Special Cleansing Gel istället.

    • Ja, jag gillar inte när produkter till ansiktet är för parfymerade. Lite grann är helt okej, typ Dermalogicas örtiga doft, men allt utöver det går bort.

  2. Hej, vad kul, jag hittade just din blogg! Har lagt till dig i min bloggrulle, hoppas det är ok!

    (skrev en kommentar nyss där länkningen blev fel, du får gärna ta bort den 🙂

Trackbacks

  1. […] ett par veckor sedan recenserade jag tvättgelén i Natuvives AquaMinerals-serie, och nu tänkte jag skriva ett par rader om […]

%d bloggare gillar detta: